ATL ARCHITECTS’ OFFICES 2009-2010

atl-architects-officesPagini: -

Editura: -

Limba: Finlandeza

Autor: ATL ARCHITECTS’ OFFICES

Nr. inventar: 717

Publicatia “ATL ARCHITECTS’ OFFICES 2009-2010” prezinta cele mai valoroase realizari din arhitectura, urbanism & spatii publice, restaurare & reabilitare, design & amenajari interioare ale tututor membrilor  “Asociaţiei Birourilor de  Arhitectura din Finlanda “ (ATL) din 2009-2010.

Introducerea cuprinde o prezentare sumara a regulilor asociatiei.

“Asociaţia Birourilor de  Arhitectura din Finlanda” (ATL) este o organizaţie independentă de monitorizare şi promovare a   arhitecturii de calitate. Misiunea sa este de a dezvolta servicii de arhitectură şi astfel, de a îmbunătăţi calitatea  construcţiilor si a relaţiei cladirilor cu  mediul.

Pentru membrii asociaţiei cerinţele profesionale sunt stricte.

Un birou membru ATL este caracterizat prin profesionalism. Pentru a fi acceptat ca membru, un  birou trebuie să aibă o formare arhitecturala profesională şi o experienţă solidă de lucru.

Un birou membru ATL trebuie sa aiba experimenţa. Înainte de a aplica pentru calitatea de membru, biroul trebuie sa aiba o experienta de realizare independenta  a unor servicii de proiectare si de consultanţă de minim trei ani. Pentru a garanta competenţa profesională, designerul  sau arhitectul şef al societăţii trebuie să aibă un minim de şapte ani de experienţă în domeniu.

Domeniul construcţiilor a devenit o industrie din ce în ce mai complexa, necesitand capacitatea proiectantilor de a raspunde celor mai complicate  provocări. Datorită procesului indelungat de realizare a constructiei este nevoie de efort intens pentru a asigura calitatea rezultatului final.  Acesta este motivul pentru care o conducere competentă  a firmei este vitală pentru succesul actvitaţii de proiectare in construcţii.  Companiile membre ale “Asociaţiei Birourilor de Arhitectura Finlandeze” au demonstrat experienţă şi etică profesională, competenţă, precum şi resursele necesare pentru a răspunde noilor provocări.