PROIECT REGULAMENT DE FUNCTIONARE FILIALA OAR IASI

Stimati colegi,

Filiala Iasi a O.A.R. a redactat noul Regulament de functionare al Filialei inca de la sfarsitul lunii iunie, insa avand in vedere perioada de vacanta si concedii, in care activitatea si “implicarea” este mult mai redusa am considerat ca analizarea si eventualele propuneri de imbunatatire a lui este mai eficace dupa aceasta perioada.

Va supun atentiei acest document cu rugamintea ca pana la data de 15.09.2012 sa transmiteti prin mail sau in scris la secretariat amendamentele ce se impun.

Rugamintea mea este ca orice propunere de imbunatatire a Regulamentului Filialei sa fie in limitele stabilite prin Regulamentul general al O.A.R. si a Legii 184/2001 cu toate modificarile ulterioare.

Propunerile care ies din sfera documentelor sus amintite rog sa fie formulate separat pentru a putea fi folosite ulterior, cand va fi momentul, in vederea amendarii Legii si implicit a Regulamentului O.A.R.

In perioada 15.09.2012 – 22.09.2012 se vor centraliza si analiza propunerile urmand ca la sfarsitul lunii septembrie sa se desfasoare Conferinta teritoriala in vederea adoptarii Regulamentului de functionare al Filialei.

Pe ordinea de zi a Conferintei Teritoriale vor figura si alte puncte de interes general.

Data si ordinea de zi va vor fi comunicate ulterior, urmand ca propuneri de completare a ordinii de zi sa le faceti in acel moment.

  George CARAPANU  / Presedinte