aBC #1 Iași – PROMOVARE

Tema evenimentului

Promovare – Strategii de marketing, tehnici de promovare ca antreprenor în industria creativă, freelancer și modalități prin care afacerea ta să iasă în fața publicului și să devină cât mai vizibilă pentru atragerea potențialilor clienți.

Joi, 05 Octombrie 2023, de la ora 17:30 la Palatul Braunstein – str. Cuza Vodă 2, Iași.

Participarea la întâlnire este gratuită, dar este nevoie să te înscrii completând formularul de mai jos.

Programul evenimentului:

  • 17:30 Primire & Networking
  • 17:45 Panel despre PROMOVARE / COMUNICARE ca arhitect, designer și freelancer, moderat de Armina Popeanu
  • 19:45 Sesiune Q&A
  • 20:15 Networking & Prosecco

Invitați:

Ștefan Bugalete

Ștefan Bugalete este un arhitect devenit designer de interior, fondator al Ștefan Bugalete Design Studio. Filosofia în jurul căreia se conturează rezultatul muncii sale este acela al minimalismului funcțional.

Ștefan Bugalete este arhitect cu peste 8 ani de experiență în domeniul designului de interior, reflectată atât pe plan național, dar și internațional, în numeroase proiecte din sfera rezidențială și HoReCa. Activitatea sa profesională este descrisă de cuvintele autenticitate și onestitate, Ștefan urmărind în proiectele sale un minimalism funcțional ce vizează combinarea materialelor naturale, funcționalitatea și curățenia formelor.

Eliza Yokina

Eliza Yokina caută prin arhitectură și design o formă de raportare la lume, o modalitate de a înțelege mai bine viața și societatea în care trăim.

În trecut a fondat Biroul de arhitectură SYAA, este membru fondator al Asociaţiei „De-a Arhitectura” – ce aduce cultura mediului construit în școli și Senior Partner în Cumulus Architecture Office.

Pentru ea, CUMULUS este o provocare să lucreze cât mai bine, să ofere mai mult, fiind locul în care își poate explora mai bine creativitatea și sensibilitatea.

“M-am îndrăgostit de arhitectură încă în primul an de facultate şi am fost fascinată de lumea care s-a deschis în faţa mea prin arhitectură. O fascinaţie ce nu a încetat nici azi, un domeniu ce continuă să mă surprindă să îmi ofere bucurie, să mă tulbure.”

Este câștigătoare de trei ori a Anualei de Arhitectură București și premiată la „Gala Bun de Tipar” 2012 cu cartea sa, „Vise Despre Case”.

Adriana Gheorghiescu

Adriana Gheorghiescu este arhitect și cofondator MIOLK – un birou de arhitectură recunoscut la nivel național pentru un proces de proiectare inovativ, bazat pe investirea și ghidarea beneficiarului în rol de co-creator.

Fondat în 2014, biroul a acumulat experiență în multiple programe de arhitectură (învățământ, birouri, săli de conferințe, ospitalitate). Din anul 2020, însă, a luat o decizie mai puțin obișnuită în breaslă, aceea de a se nișa. Acum lucrează doar cu acele cupluri care doresc să își construiască o nouă casă – cuib de viață trăită după ritmul familiei și al soarelui, în respect față de loc și pe criterii de eficiență energetică.

Trei fraze definesc modul de lucru al Adrianei: 

Ne pasă mai mult de om decât de fațade.

Casa în care locuiești trebuie să te poată însoți într-o evoluție permanentă.

Casele care cântă cu lumină dezlănțuie în noi bucuria de a trăi.

Pentru a nu fi doar good conversation starters, rezultatul în proiectare dat de aceste trei fraze poate fi urmărit pe canalul MIOLK de YouTube, pe website sau în Videoteca la miolk.ro.

Alexandra Andriescu

Este absolventă a Universității de arte „George Enescu” din Iași, ulterior completându-și cunoștințele în Franța, la École européenne supérieure d’art de Bretagne – Rennes, iar după numeroase expoziții de artă plastică, a continuat cu specializarea în pedagogia artei la Universite Rennes 2 – Arts, Lettres, Communication, unde a și profesat ca și asistent universitar.

În 2013, în perioada unei vacanțe a luat decizia de a începe o afacere la Iași, în favoarea unei cariere internaționale. Astfel a fondat Maison Chouchou, un atelier de design care mizează pe vânzarea de produse unicat, de producție redusă, cu un impact mic asupra mediului, realizate la comandă și personalizate. Maison Chouchou s-a născut din dorința de a pune pictura în mișcare, Alexandra reușind să ducă numele brandului peste hotare, paltoanele sale ajungând în New York, Japonia, Franța, Blegia și Danemarca.Despre tranziția de la artă la antreprenoriat spune că a fost un lucru firesc. „Faci artă, dar dacă nu faci și business, arta rămâne doar în stadiul creativ, estetic.Arta businessului este ceva mai rafinat. Arta trebuie scoasă pe stradă, trebuie văzută, trebuie simțită. Am vrut să aduc culoare pe străzi”.

Știri relevante

Anterioară
Următoare