Ce ar trebui OAR sa faca?

Noi, arhitecții, ne confruntăm cu seturi de probleme diferite, dar unele dintre ele sunt comune, unele probleme au fost deja depășite într-un fel sau altul de alți colegi astfel anunțăm organizarea unei serii de mese rotunde prin care OAR Iași să reprezinte mai coerent și problemele membrilor săi.

Implicați fiind în organizarea OAR Iași, ne intalnim des cu colegii noștri, în diverse contexte, care ne oferă inputul lor personal legat de anumite probleme, ce ar trebui să facem mai mult, pe ce să punem accent, de ce nu-i ajutăm în alte moduri, dar greu de coordonat.

Un an întreg am lucrat împreună și am făcut din OAR IAȘI o organizație mult mai vizibilă și credibilă atât pentru membri cat și pentru alte instituții. Am creat astfel oportunitatea de a prezenta probleme sau soluții care să ne ajute efectiv. Propunem realizarea unor discuții aplicate între membri arhitecți din exteriorul Consiliului Teritorial care să concluzioneze câteva direcții concrete ce pot fi transmise.

Pentru că nimeni din exterior nu va veni la aceste ședințe doar ca sa vină sau ca să-și treacă pe cartea de vizita sau CV această participare, mesele rotunde vor fi pragmatice și cu rezultate concrete.

Pentru ca nu toți avem același tip de probleme si pentru a da ocazia tuturor de a se face auzit, mesele rotunde vor fi coordonate pe grupe de lucru precum:

Grupe de lucru legate de organizare și coordonare pe baza de experiență:

– Birouri +15 ani experiență sau peste 5 angajați

– Birouri +-10 ani experiență sau 2-5 angajați

– Birouri -5 ani experiență – self employed sau 1-2 angajați

– Arhitecti angajați

– Stagiari – pe alte probleme decat strict stagiul pentru ștampila

– Studenți

Grupe de lucru pe baza de program / tipuri de proiecte:

– Proiecte cu autoritățile publice

– Sanitar

– Educațional

– Rezidențial

– HoReCa

– Amenajări interioare

etc.

Pentru a putea organiza astfel de mese rotunde este nevoie de ajutorul vostru pentru a vedea unde sunt chestiunile cele mai importante, vă rugam să completați formularul urmator pentru a avea o idee cât mai buna asupra nevoilor comunitații noastre:

https://docs.google.com/forms/d/1VTzeBkFpjkKoUYrXCExn8YLxan9SrGfZ0cFqTL2X9hM/edit?fbclid=IwAR1MtDyHF0zADQcJJfbMGtulcCFS1VS4Xn4Io4faulDEt_V-mDKE225DCh0

Știri relevante

Anterioară
Următoare