Curs autorizat Manager Proiect la sediul OAR

CURS MANAGER PROIECT
AUTORIZAT CNFPA – COD COR 241919

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de formare profesionala continua autorizate CNFPA va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE destinat potentialilor beneficiari ai fondurilor europene: MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE PRIN FONDURI EUROPENE.

Evaluarea  cunostintelor dobandite la cursul de specializare se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia “MANAGER PROIECT” cod COR 241919. Certificatele sunt recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS). Prin apostilare, certifiacatele sunt recunoscute si in tarile UE. Certificatul  reprezinta conditie esentiala pentru oricine doreste sa deruleze proiecte cu finantare europeana.

DURATA CURSULUI: 4 zile (perioada de desfasurare se stabiliste impreuna cu beneficiarul).
TAXA DE PARTICIPARE: 400 lei / persoana.
LOCATIA: sediul institutie dumneavoastra.
NUMAR MINIM DE PARTICIPANTI: 25

REDUCERI INSTITUTII: 5% pentru grupe de 30 de persoane, 10% pentru grupe de 40 de persoane. Oferta este valabila pentru achitarea taxei de participare cu un singur OP pentru inscrierile din luna mai 2011.

Taxa de participare contine: taxa de inscriere, instruirea teoretica si practica, suportul de curs, materiale si echipamente de lucru, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberare certificate CNFPA.

DOCUMENTE PENTRU INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

SCOPUL CURSULUI: Insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor de scriere si management al proiectelor finantate prin fonduri europene.

COMPETENTE PROFESIONALE FORMATE CURSANTILOR (conform cu standardul ocupational al ocupatiei „Manager Proiect”):

Stabilirea scopului proiectului, Stabilirea cerintelor de management integrat, Planificarea activitatilor si jaloanelor, Gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operationale, Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect, Managementul riscurilor, Managementul echipei de proiect, Managementul comunicarii în cadrul proiectelor, Managementul calitatii proiectelor.

CINE POATE PARTICIPA: Actuali si viitori manageri de proiect, Membrii echipei de proiect, Specialisti din administratia publica centrala si locala, Manageri si antreprenori, Alte persoane implicate in derularea unor proiecte. Conditie de participare: minim studii superioare.

INSCRIERI la telefon: 0770.836192, fax: 0351.815524, e-mail: contact@kaizencompany.eu. Persoana de contact: Madalina ANGIU,  Manager General, KAIZEN Training & Consulting. Formularul de inscriere poate fi descarcat accesand site-ul www.kaizencompany.eu. Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile.

Documente utile:

Știri relevante

Anterioară
Următoare