INVITATIE Conferinţa teritorială extraordinară – 20.09.2011

Având în vedere Hotărârea Consiliului teritorial nr.5/2011, în ziua de 24.09.2011, ora 9h30’ sunteţi invitat în calitate de membru al Filialei Iaşi a O.A.R. să participaţi la Conferinţa teritorială extraordinară ce va avea loc la sediul din Iaşi şi care precede Conferinţa naţională extraordinară prilejuită de implinirea a 10 ani de la înfiinţarea O.A.R., care va avea loc la Bucureşti la data de 05.11.2011.

Membrii Filialei Iaşi a O.A.R. trebuie să confirme participarea la Conferinţa teritorială până la data de 20.09.2011 în scris, telefonic sau pe email.

Ordinea de zi a Conferinţei teritoriale este:

  1. raport al preşedintelui privind activitatea Filialei Iaşi în perioada iunie 2010 – septembrie 2011;
  2. raport al trezorierului privind execuţia financiară în anul fiscal 2010 şi în perioada ianuarie – august 2011;
  3. adoptarea noului regulament a O.A.R.
  4. adoptarea noului regulament  cadru al Filialelor  O.A.R.;
  5. adoptarea noului cod deontologic;
  6. alegerea celor 25 delegaţi la Conferinţa naţională şi a celor 5 supleanţi. Inscrierile pentru participarea la conferinţa se fac on-line sau direct la secretariatul Filialei Iaşi până la data de 22.09.2011. Cheltuielile de transport şi cazare sunt suportate de către O.A.R. – Naţional.
  7. diverse.

Prezenta invitaţie, proiectul noului regulament al O.A.R. (pct.3), cel cadru al Filialelor O.A.R. (pct.4) şi codul deontologic (pct.5) se transmit membrilor O.A.R. on-line, dar pot fi consultate şi la secretariat sau pe site-ul www.oar-iasi.ro

Sunteţi rugaţi să transmiteţi toate amendamentele pe care le consideraţi necesare pe adresa de mail a Filialei Iaşi sau să le depuneţi în scris la secretariat până la data de 22.09.2011.

Orice altă propunere făcută după această dată nu va fi luată în considerare. La Conferinţa teritorială nu vor fi discutate decât amendamentele depuse la termen daca va fi cazul şi care vor fi transmise ulterior Grupului de lucru la nivel naţional.

In cazul în care nu  se întruneşte cvorumul necesar, Conferinţa teritorială se decalează cu 7 zile, fiind reprogramată pe 01.10.2011, ora 9h30’.

Pentru această dată nu se va mai transmite o altă invitaţie scrisă. Invitaţia va putea fi accesată doar pe site-ul Filialei Iaşi a O.A.R.

arhitect George Carapanu

Presedinte Filiala Iaşi a O.A.R.

Trebuie sa fiti logat pe site utilizand contul primit pentru a putea consulta documentele mentionate (in sectiunea Hotarari-decizii). Discutiile premergatoare pe aceasta tema vor putea avea loc si pe forumul OAR Iasi, de asemenea necesitand logarea pe site.

Știri relevante

Anterioară
Următoare