Invitație – CONFERINȚA TERITORIALĂ

Urmare a Hotararii nr. 7/2012 a Consiliului Teritorial al filialei Iasi – Vaslui a O.A.R. va invit vineri, 19 octombrie 2012, ora 17 sa participati la Conferinta Teritoriala care are ca principal punct pe ordinea de zi adoptarea noului Regulament de functionare si organizare a filialei noastre.

Proiectul de regulament v-a fost transmis prin e-mail impreuna cu rugamintea de a va aduce contributia la imbunatatirea sa, fiind postat si  pe site-ul filialei inca din luna august.

Amendamentele vor fi transmise in scris sau prin e-mail pe adresa filialei pana la data de 05.10.2012 in vederea centralizarii, analizarii si  introducerii lor in proiectul de regulament de catre comisia de legislatie.

Avem rugamintea sa va incadrati in termen, intrucat la Conferinta teritoriala, pentru buna desfasurare si pentru operativitate, nu vor mai fi acceptate alte amendamente, ci doar vor fi prezentate si discutate concluziile comisiei legislative.

Proiectul de regulament final, amendat de catre d-voastra va fi postat pe site-ul filialei pana la data de 12.10.2012.

Asteptam pana la data de 30.09.2012 sugestii de completare a ordini de zi cu subiecte de interes general pentru toti membrii filialei.

Va multumim anticipat pentru implicare.

Presedinte O.A.R. – filiala Iasi – Vaslui

Arh. George Carapanu

Fișiere atașate:

Știri relevante

Anterioară
Următoare