O.A.R. la Bookfest 2012

Ordinul Arhitectilor din Romania a fost prezent la Bookfest 2012 cu cateva publicatii finantate in decursul anilor. Acestea au fost expuse in cadrul standului Booktopia.ro, o retea sociala de citit 100% carte romaneasca. Booktopia.ro a organizat la Targul de Carte Bookfest un Studio de citit creativ, unde se puteau gasi carti de ultima ora, recomandari ale editorilor, reviste de cultura urbana, tablete wi-fi, idei, limonada si un jurnal interactiv. De asemenea, la stand s – au filmat in primele zile ale Targului interviuri cu arhitectul Serban Sturdza, cu scriitorul Radu Paraschivescu, cu jurnalista Nadine Vladescu si cu antreprenorul digital Paul Balogh.

Joi, 31 mai, ora 13.30, pe scena de evenimente C3, Booktopia a organizat dezbaterea ,,Cui i-e frica de Piata Matache?”, cu participarea arh. Serban Sturdza, vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, a prof. Vintila Mihailescu, sociolog si antropolog, a doamnei Simona Kessler, agent literar, si a lui Eugen Istodor, jurnalist. A fost din nou adusa in discutie soarta Halei Matache din Bucuresti, din diferite perspective, si s – au prezentat solutiile propuse de arhitectii voluntari, autori ai cărtii “Cui i – e frica de Hala Matache?”.

Vineri, 1 iunie, intre orele 11.00-19.00, Booktopia a organizat primul Maraton de citit caritabil – pentru fiecare participant care a citit dintr-o carte preferată, 50 de euro au fost donati proiectului ,,Scoli in spitale” al Asociatiei P.A.V.E.L. Maratonul de citit se va desfasura si la Street Delivery, pe 15 – 17 iunie in strada Arthur Verona.

Știri relevante

Anterioară
Următoare