Ross Barney Architects: Process + Projects

ross-barney-architectsPagini: 124

Editura: Images Publishing Group (2007)

Limba:Engleza

Autor: Carol Ross Barney

Nr. inventar: 654

Arhitecta Carol Ross Barney si-a  fondat firma in 1981. Timp de 25 de ani de existenta a firmei numarul angajatilor a crescut pana la 35 de persoane.
Echipa implicata in proiectare, in ceea ce o priveste pe Carol Ross Barney,  include nu numai arhitecti si consultanti ci si pe cei mai importanti, clientii.  Abordarea arhitecturala, unica printre birouri, se bazeazã pe  analizã, pe  evaluare din mai multe perspective, pe dezvoltarea de alternative şi pe un  efort de colaborare, din partea tuturor partilor implicate, pentru ca in final sa nu se ajunga la un singur  autor, dar se da garantia ca rezultatul procesului de creatie e mai mult decat  decât o  suma de idei a tuturor partilor implicate.
Aceastã publicaţie analizeazã evoluţia firmei Ross Barney Architects, precum şi unele dintre cele mai importante lucrari, de la US Post Office din Glendale Heights, Illinois, pana la lucrarile mai recente, ca Oklahoma City Federal Building. Fotografiilor  lucrarilor  le sunt alãturate un discurs in legatura cu procesul riguros prin care trece fiecare proiect  de la primele idei pana la produsul final.

Știri relevante

Anterioară
Următoare