Simpozion 120 de ani Ion Mincu

Invitam Filiala Teritoriala OAR Iasi sa participe in calitate de Partener la evenimentul Conventia Romana de Arhitectura si Design (ROCAD),  dedicat aniversarii a 120 de ani de la infiintarea Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti. ROCAD va avea loc in perioada 16-18 mai 2012 la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Evenimentul cuprinde sesiuni paralele de conferinte in salile A.I.Cuza, Nicolae Balcescu, Nicolae Iorga, expozitii in trei sali ale Palatului Parlamentului (salile Unirii, Take Ionescu si I.C. Bratianu)  ale  UAUIM si ale companiilor lideri din 7 domenii: mobila, iluminat, materiale si textile, baie si bucatarie, ecodesign, retail, design de exterior.

In zilele de 16, 17, 18 mai 2012, la sesiunile conferintelor desfasurate in paralel la Palatul Parlamentului vor vorbi urmatorii invitati de peste hotare: castigatori ai prestigiosului Premiu Pritzker – Peter Zumthor, Eduardo Souto de Moura, Gottfried Bohm, SANAA, Jacques Herzog si Pierre de Meuron – castigatori ai Premiului Mies van der Rohe – Esteve Bonell, Peter Bohm, Antón García-Abril, Mario Botta, Matias del Campo, Rene Davids, Sandra Manninger, Gaetano Pesce, Kostas Terzidis.

Printre invitatii in curs de confirmare de peste hotare se numara: conducatori si membri ai conducerii asociatiilor educationale si de arhitectura din Europa –  Asociatia Europeana a Universitatilor (EUA), Institutul Regal Britanic de Arhitectura (RIBA), Uniunea Internationala a Arhitectilor (IUA), Asociatia Europeana pentru Educatie in Arhitectura (EAAE), Liga Europeana a Institutelor de Arta (ELIA), Consiliul European de Arhitectura (ACE), decani ai facultatilor de arhitectura si design din Europa si America de Nord

Responsabil invitatie: Gabriela Marinas, Project Manager, E-mail: gabriela@dkevents.ro, Tel: 0723199232.

Co-organizatorul ROCAD, SC DK EVENTS&ADVERTISING SRL  se ocupa de  inregistrarea participantilor, call-center pentru reconfirmari si intrebari aferente inregistrarii, asistenta telefonica si online 12/24h timp de 7 zile pe saptamana (program de la 9:00 la 21:00)

Accesul la Conferintele ROCAD 2012 este GRATUIT doar pentru membrii organizatiilor partenere. Un card de acces pentru participantii care nu sunt inscrisi in nicio asociatie partenera/sustinatoare este de 150 de euro+TVA/3 zile de conferinte.

Pentru inscriere trebuie sa optati pentru una dintre modalitatile de inscriere enumerate mai jos:

– completarea  formularului de inscriere pe site-ul www.rocad.org.ro

– apelarea in vederea transmiterii datelor de identificare la numerele de telefon fix: 021.231.27.36, 021.231.94.39

– apelarea in vederea transmiterii datelor de identificare la numerele de telefon mobil: 0723.199.232; 0729.068.518

– trimiterea prin fax la nr 021.231.91.84 datele de identificare:  numele, prenumele, nr carnetului de membru al Ordinului, e-mail-ul, functia, ocupatia, adresa postala, numarul de telefon fix, numarul de fax, membru al Filialei Teritoriale OAR Iasi,  (optional) numele biroului de arhitectura/institutiei de invatamant in care activeaza.

Organizatorii nu isi asuma asigurarea unui loc in sala pentru persoanele care nu s-au inregistrat in prealabil.

Va rugam in acest sens sa nu ezitati sa  contactati organizatorul pentru orice intrebari/sugestii.

Arhitect George Carapanu

Presedinte O.A.R. Filiala Iasi

 

 

Știri relevante

Anterioară
Următoare